Sau, mai rau, daca se surpa terenurile sau, si mai grav, in caz de cutremur – sunt pregatiti operatorii telecom sa asigure necesarul de banda pentru date si voce?

Infrastructura din Romania este, dupa cum stim, una deficitara (pentru a vorbi frumos) – cladiri vechi, neconsolidate, strazi pline de gauri, urmare a zeci de ani de guvernari iresponsabile. Catalin Buliga, unul dintre cei mai cunoscuti CTO din Romania din mediul telecom, asigura insa ca Vodafone, dar si alti operatori telecom, pot asigura servicii aproape continue chiar si in caz de calamitate.

“Daca vine Dorel si da cu tarnacopul gresit si taie cateva cabluri, nu inseamna ca abonatii nu mai pot vorbi sau sta pe Internet”, asigura el.

Cum se pregateste Vodafone in caz de calamitate si ce sisteme de siguranta are compania telecom, citeste in articolul exclusiv de pe WALL-STREET Pro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri