IDC a numit pe Alina Georgescu in pozitia de country manager al IDC, una dintre cele mai importante organizatii care ofera informatii despre piata, servicii de consultanta si evenimente pentru pietele tehnologiei informatiei.

In noul sau rol, Alina Georgescu va coordona activitatea IDC in Romania si va fi responsabila pentru dezvoltarea strategiei comerciale pentru toate liniile de business ale companiei precum: cercetare de piata, servicii de consultanta si conferinte, cu focus pe programul de IT Executive Programme. Din aceasta pozitie, Alina Georgescu va sustine demersul clientilor nostri de a accelera procesul de transformare digitala, prin intelegerea noilor tehnologii de dezvoltare si implementarea strategiilor.

Comentand cu privire la numirea Alinei Georgescu in pozitia de Country Manager al IDC Romania, Jan Široký , vicepresedinte IDC, a declarat: "In IDC, noi credem in a sustine clientii pentru a construi strategii de succes. Pe masura ce piata se schimba si noile tehnologii joaca un rol tot mai mare in acest sens, IDC isi extinde portofoliul pentru a deveni, mai presus de toate, un consilier de incredere, cu o baza solida in colectarea de date fiabile. Sunt convins ca expertiza Alinei in aceasta industrie va sustine planurile de crestere ale echipei din Romania si va raspunde cerintelor locale de dezvoltare”.

Avand la baza o colectare impresionanta de date, evaluari de piata din mai multe industrii si, cel mai important, o perspectiva locala, sustinuta de un grup de analisti locali, IDC este in masura sa ajute atat furnizorii cat si utilizatorii de tehnologie, in eforturile lor de a ramane competitivi, conform organizatiei.

"Sunt incantata de acest nou rol, si sunt convinsa ca noua strategie a IDC reflecta pe deplin nevoile companiilor locale atat din zona de IT&C, cat si a celor din zona de business. Misiunea noastra este aceea de a le oferi suportul necesar in procesul de transformare prin care acestia trec si ca urmare a schimbarilor continue la nivel tehnologic” a declarat Alina Georgescu.

Inainte de a se alatura echipei IDC Romania, Alina Georgescu a lucrat in domeniul IT. Avand o experienta de peste 13 ani, a detinut anterior pozitii cheie de management in alte companii din industrie. In ultimii ani, Alina Georgescu a coordonat activitati ample de business development si vanzari din pozitii precum sales director al Ymens, business development executive al Global Business Services sau Country Manager for Business Partner Organization si Mid Market in cadrul IBM Romania si Moldova.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri