LoveBot, un software care expediaza in mod automat partenerului de cuplu mesaje romantice, citate despre iubire, videoclipuri, fotografii si link-uri spre articole si fisiere video amuzante, a fost creat de un inginer al companiei Microsoft, informeaza Daily Mail. Creatorul acestui program informatic spune ca LoveBot se adreseaza persoanelor care intampina dificultati in a-si exprima sentimentele in viata reala.

LoveBot expediaza in mod automat mesaje de iubire sau de apreciere unor persoane prestabilite din lista de contacte din telefonul mobil al utilizatorului, conform News.ro.

Noul software a fost creat de Guru Ranganathan la editia din 2016 a evenimentului TechCrunch Disrupt SF Hackathon, organizat recent la San Francisco. Programul poate sa expedieze si mesaje motivationale dar si texte mai ”relaxate”, redactate intr-un stil ”casual”.

Aceasta aplicatie pentru telefoane mobile poate fi configurata si pentru a expedia acele mesaje la anumite ore ale zilei. De asemenea, LoveBot poate sa utilizeze teme vizuale diferite, care se potrivesc cu esenta mesajelor expediate. De exemplu, tema vizuala ”Love” poate fi asociata cu expedierea de citate din opera lui William Shakespeare, a explicat creatorul aplicatiei.

Sursa foto: Maridav / Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri