Operatorul telecom RCS & RDS desfasoara la nivel national, pana la 15 octombrie 2016, o campanie promotionala prin care ofera noilor clienti Digi Mobil, care vin cu numarul lor in retea, posibilitatea sa achizitioneze smartphone-uri 4G cu avans 0. Ei pot astfel sa plece acasa imediat cu telefonul mobil, fara a fi conditionati de vreo plata la momentul contractarii oricaruia dintre abonamentele Optim (2, 3, 5 sau Nelimitat).

Noii clienti care contracteaza Optim Nelimitat (tarif de 4,84 euro/luna, TVA inclus), Optim 2 (tarif de 1,94 euro/luna, TVA inclus), Optim 3 (tarif de 2,90 euro/luna, TVA inclus) sau Optim 5 (tarif de 4,84 euro/luna, TVA inclus), primesc la abonare sume cadou de pana la 120 lei, cu care pot achita contravaloarea avansului pentru orice telefon mobil din oferta Digi Mobil:

  • pana la 50 lei pentru contractarea serviciului, in functie de abonamentul ales (Optim 2 ~ 30 lei, Optim 3 ~ 40 lei, Optim 5 si Nelimitat ~ 50 lei)
  • 50 lei daca vin la Digi Mobil cu numar de abonament din alta retea
  • 25 lei daca vin la Digi Mobil cu numarul de cartela din alta retea

La aceste sume cadou, Digi adauga inca 20 lei daca noul abonat opteaza si pentru factura electronica.

Abonamentele Digi Mobil Optim ofera pana la 30 GB de trafic in reteaua 4G si pana la 10 GB de trafic in reteaua 3G, plus minute nelimitate in retea, sute de minute incluse sau nelimitate in retelele nationale si internationale. Suplimentar, ele includ si acces promotional gratuit la serviciul de video la cerere Digi Play.

In acelasi timp, pentru noii clienti care isi doresc sa aiba pe o singura factura toate serviciile de comunicatii si intra in perioada campaniei in universul Digi si cu celelalte servicii (internet fix de mare viteza, televiziune prin cablu, telefonie fixa, internet mobil pe stick), compania ofera suplimentar sume cadou de pana la 180 lei. Sumele cadou aferente acestora, pot fi utilizate impreuna cu cele oferite pentru serviciul Digi Mobil (120 lei). Astfel, ele ajung in valoare cumulata la 300 lei si pot fi utilizate ca avans sau ca discount la plata integrala pentru achizitionarea oricarui smartphone din oferta Digi Mobil. In cazul in care suma cadou depaseste avansul telefonului, abonatul poate folosi suma ramasa pentru avansul unui al doilea telefon, daca alege inca un abonament Digi Mobil.

Digi ofera 50 lei pentru televiziune digitala Digi TV cu pret de 28,06 de lei/luna (TVA inclus), care include 100 de canale TV digitale si 23 de canale in format HD; si 40 lei pentru televiziune analogica prin cablu sau televiziune prin satelit Digi TV, cu preturi de 24,19 lei/ luna si de la 14,52 lei/luna (TVA inclus).

Cei care aleg serviciul de internet fix, au avantaje si mai mari, primind sume cadou suplimentare: 90 lei pentru Digi Net Fiberlink 1000 de 1000 Mbps, cu abonament de 45 lei/luna (TVA inclus); 70 lei pentru Digi Net Fiberlink 500 de 500 Mbps, cu abonament de 39 lei/luna (TVA inclus); 50 lei pentru Digi Net Fiberlink 300 de 300 Mbps cu abonament de 28 lei/luna (TVA inclus). Pentru Fiberlink 1000 si 500, compania ofera gratis noilor abonati si un router wi-fi AC 1200. De asemenea, clientii Digi Net Fiberlink care isi activeaza pana la 31 decembrie 2016 contul Digi Play (serviciu de video la cerere), pot urmari online, fara niciun cost suplimentar la abonament pana la 31 iulie 2017, un conţinutul variat de filme, seriale noi „Hot from the U.S.”, concerte si animaţii pentru copii.

Pentru contractarea serviciului de telefonie fixa Digi Tel, respectiv a abonamentelor In Familie sau National, cu tarife lunare de 5 lei si 11 lei (TVA inclus), abonatii primesc 10 lei, respectiv 20 lei. Iar pentru internet mobil pe stick Digi Net Mobil, de 10 lei/luna (TVA inclus), abonatii primesc 20 lei.

Serviciile pot fi contractate in toate magazinele Digi si in punctele de prezenta RCS & RDS din toata tara sau prin intermendiul reprezentantilor companiei care viziteaza clientii la domiciliu.

Principalii concurenti ai companiei sunt Telekom, Orange, Vodafone si UPC Romania.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri