Aplicatiile mobile contribuie zilnic la productivitatea noastra si ne ajuta sa avem acces cat mai rapid la datele de care avem nevoie. De la aplicatiile care te ajuta sa iti personalizezi telefonul si sa iesi in evidenta, la harti, informatii despre vreme sau metode de stocare a datelor, acestea ar trebui sa fie prezente in telefoanele fiecaruia dintre noi.

Aplicatiile Android sau cele pentru iOS au ajuns sa ne acapareze o mare parte din timp. Multe dintre ele sunt utile si gratuite. De cate ori a trebuit sa mergi intr-o locatie de care nu ai mai auzit si ai apelat la aplicatia de maps care iti usureaza cautarea?

Multi dintre noi am facut un obicei din a folosi aceste aplicatii zilnic, avand in vedere ca ofertele de internet pe care ni le ofera companiile de telefonie sunt atractive downloadarea aplicatiilor este la indemana tuturor. Cei de la android authority au realizat un top al celor mai bune aplicatii Android ale anului 2016.

5 aplicatii utile pentru Android

1weather

Pentru a fi mereu la curent cu starea vremii, 1Weather este o aplicatie extrem de utila. Iti ofera sansa de a avea acces la prognoza pentru perioade de pana la 12 saptamani, un radar si alte caracteristici interesante. Aplicatia iti va obtine un set decent de widget-uri usor personalizate si mai multe functii standard, cum ar fi notificarile meteorologice si un radar prin intermediul caruia vei putea vedea evolutia furtunii. Cea mai placuta caracteristica a sa este design-ul minimal. Exista si o versiune care costa 1,99$ si este pentru cei care vor sa scape de reclame. Aplicatia poate fi donwloadata de aici.

Cloud Magic

Cloud Magic a fost lansat in urma cu cativa ani si a fost dezvoltat pentru a deveni una dintre cele mai bune aplicatii Android. Aceasta aplicatie este folosita pentru gestionarea e-mailurilor. Iti permite, in urma crearii unui cont, sa iti gestionezi email-urile primite pe mai multe adrese. Aceasta aplicatie contine si o varietate de caracteristici ce te vor ajuta sa fii mai productiv prin integrarea directa cu aplicatii precum Google Calendar, Trello, Evernote, Todolist, Zendesk si altele. Exista si o versiune platita, dar cea gratuita este mai mult decat suficienta pentru nevoile tale. Aplicatia poate fi downloadata de aici.

Google Now Launcher


Google Now Launcher este considerata cea mai buna aplicatie Android disponibila. A fost lansat in urma cu cativa ani si a fost dezvoltata ca fiind un asistent personal ce te va tine la curent cu informatii despre vreme, articole reprezentate pentru tine, zboruri si iti ofera acces la informatie rapid prin intermediul cautarii vocale. Este constant dezvoltat de catre Google pentru a iti oferi din ce in ce mai multa informatie si cat mai rapid. Aplicatia poate fi downloadata de aici.

Zedge




Este o aplicatie dedicata imaginilor, melodiilor si tonurilor de alarma ce iti ofera mai multe optiuni de personalizare a telefonului. Pentru perioada sarbatorilor, aplicatia iti ofera sansa de a-ti personaliza telefonul in functie de perioada in care te afli. Daca poti trece peste reclamele care pot deveni uneori iritante vei ajunge sa te bucuri de o aplicatie de ringtone chiar buna. Aplicatia poate fi downloadata de aici.

Pocket


Pocket este o aplicatie utila pentru cei ce obisnuiesc sa navigheze pe internet si sa citeasca articole. Aplicatia va permite sa luati o pagina web pe care o vizualizati si sa o salvati pentru a o viziona mai tarziu. Este foarte buna atunci cand gasesti un articol pe site-uri precum Facebook/Google+/Twitter si nu il poti citi in acel moment. Este o aplicatie gratuita ce are o extensie pentru calculator. Aplicatia poate fi downloadata de aici.

Sursa foto: Yulia Grigoryeva / Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri