Cine se astepta ca posesorii de Note 7 sa-l inchida si sa-l ascunda pana in momentul inlocuirii vor afla ca cei care au apucat sa-l cumpere inainte de izbucnirea scandalului il folosesc la fel de mult si in prezent.

Aparent, riscul de explozie nu este suficient pentru a combate dependenta de smartphone. Asa s-ar explica, superficial, cum se face ca cei care detin phablet-ul Samsung nu au renuntat sa-l foloseasca sau macar sa-l deschida mai rar din momentul in care au aflat despre scandalul bateriilor care explodeaza, scrie News.ro.

Cel putin asa sustine un studiu al companiei de analiza Apteligent, ale carui datei arata ca timpul folosirii smartphone-ului Note 7 de catre posesori nu a scazut, ci s-a mentinut relativ acelasi, din momentul izbucnirii scandalului.

Isteria creata in jurul acestui subiect nu a reusit sa inspire teama utilizatorilor. Poate ca la mijloc sta clasicul ”nu mi se va intampla mie” sau poate ca utilizatorii cunosc ca riscul este unul redus in termeni statistici. Oricare ar fi justificarea, cele mai mari probleme pentru Samsung par a fi cele legate de cheltuielile facute cu rechemarea si inlocuirea dispozitivelor suspecte, precum si efectele scandalului asupra vanzarilor punctuale ale acestui model.

Desi analistii considera ca acest scandal va avea o influenta negativa asupra brandului Samsung, cel mai probabil acesta va ramane in folclor ca o pastila umoristica, iar de la urmatorul flagship lucrurile vor reintra pe fagasul normal.

Ironic este ca, indirect, vinovat de acest scandal poate fi considerat iPhone 7. Samsung a decis sa lanseze mai devreme decat in anii trecuti modelul Note 7 pentru a se bucura de mai mult timp pe piata inainte de aparitia lui iPhone 7. Poate ca tocmai graba aceasta a influentat negativ controlul calitatii.

CIteste si articolul Cat costa noul Galaxy Note 7 si de unde il poti achizitiona in Romania

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri