Bogdan Nitu are o experienta solida de aproape 20 de ani in roluri de management si strategie de business in cadrul unor branduri precum Orange, Philips, Pipelife, Sunlight Systems, Superlit. Bogdan si-a inceput cariera in vanzari, promovand ulterior in pozitii de top management, coordonand intreaga activitate comerciala, financiara, de marketing, productie, calitate, logistica si resurse umane, in industrii si domenii de activitate variate precum telecom, constructii, proiecte de infrastructura, materiale electrice si echipamente tehnologice industriale.

„Imi plac provocarile, mai ales intr-o piata foarte competitiva cum este cea telecom. Sunt un om al rezultatelor si cred in echipa cu care lucrez si in puterea de a avea succes prin oameni”, a declarat Bogdan Nitu, noul director UPC Business - UPC Romania.

UPC Business ofera solutii de comunicatii pentru companiile care doresc conexiuni in mai multe localitati din tara sau in mai multe sedii din acelasi oras. Reteaua acopera cele mai importante orase din Romania, incluzand: Bucuresti, Cluj-Napoca, Timisoara, Constanta, Iasi. Portofoliul UPC Business acopera toate segmentele de piata, de la companii mici si mijlocii pana la companii nationale si multinationale.

Principalii concurenti ai UPC Romania sunt RCS&RDS, Telekom, precum si Orange si Vodafone.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri