Satya Nadella, CEO al Microsoft, a primit in anul fiscal 2016 un salariu total de 17,7 milioane de dolari, salariul de baza fiind de 1,2 milioane de dolari, un bonus de 4,5 milioane si actiuni in valoare de 12 milioane de dolari.

Conform Microsoft, actiunile au fost oferite de board-ul de directori pe baza performantei si a “gandirii strategice” pe care a adus-o in gigantul american.

Similar, fostul COO al companiei, Kevin Turner, care a parasit compania in iulie anul curent, a primit un premiu de 2,4 milioane de dolari si 9,5 milioane de dolari in actiuni, totalizand un salariu anual de aproape 13 milioane de dolari, scrie ZDNet.com.

Vice presedintele si CFO-ul companiei Amy E. Hood a primit 10,3 milioane de dolari, CLO-ul companiei Bradford Smith a primit 8,6 milioane de dolari in timp ce vice presedintele executiv al companiei Margaret L. Johnson a primit 6,7 milioane de dolari.

Pentru anul fiscal din 2016, Microsoft a raportat profit net de 16,8 miliarde de dolari, la vneituri de 85,3 miliarde de olari.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri