Microsoft va continua sa-si dezvolte operatiunile din Romania, iar anul urmator va depasi "indiscutabil" pragul de 1.000 de angajati pentru cele doua centre pe care le detine pe plan local, in Bucuresti si Timisoara, a declarat Florin Grama, directorul Centrului de Suport Global pentru Business, Microsoft Romania. Din perspectiva vanzarilor, Romania ramane, insa, o piata "foarte mica" pentru grupul american, dar in crestere pe segmentul de companii.

In prezent, Microsoft are in Romania 900 de angajati.

"Se apropie in total ca si entitate de 900 de angajati. Suntem, pe moment, undeva la 750 de angajati care ofera servicii, suport tehnic, consultanta IT clientilor din Europa, Orientul Mijlociu si Africa. Sunt servicii indiscutabil cu valoare adaugata", a afirmat Florin Grama. Restul pana la 900 sunt angajatii se ocupa de vanzari si marketing la nivel local.

Aflati pe Wall-Street PRO care a fost driverul principal de crestere pentru Microsoft.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri