Monica Costea este senior HCM Consultant pe ECEMEA la Oracle si, din aceasta pozitie, a contribuit esential la un studiu global privind productivitatea si engagementul angajatilor. “Ce vor angajatii, in relatie cu compania? Sa spunem ca salariul este important, dar nici pe departe suficient”, spune, la WALL-STREET 360, consultantul Oracle.

Salariul poate demotiva, daca este mic sau angajatii considera ca merita mai mult pentru eforturile si cunostintele lor. “Dupa ce atinge insa un prag acceptat si de angajat, si chiar il depaseste, salariul nu mai conteaza atat de mult. Incep sa primeze cultura organizationala, atmosfera, beneficiile extra”.

Un lucru pe care il apreciaza angajatii sunt bonusurile, primite ca urmare a performantei. “Da, este vorba tot de bani, insa intr-o forma de apreciere”. Conform studiului Oracle, doar circa 36% dintre angajati se arata multumiti de remunerarea primita.

Afla din interviul cu Monica Costea ce ar schimba la industria HR din tara, la ce tendinte asistam in recrutare, dar si cum sa iti motivezi angajatii astfel incat sa devina intraprenori.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri