In urma votului prin intermediul aplicatiei Orange 4G Fun Kit, clientii Orange 3G si 4G au ales zonele in care acoperirea 4G va fi extinsa. Astfel, in ordinea voturilor, primele 10 judetele indicate de utilizatori sunt Iasi, Cluj, Suceava, Bucuresti/Ilfov, Bacau, Botosani, Galati, Mures, Arges si Alba. In aceste judete, in urma votului a 25 851 utilizatori Orange 3G si 4G, Orange va incepe lucrarile pentru extinderea acoperirii 4G, in concordanta cu strategia Orange de a asculta nevoile clientilor pentru a le oferi cel mai bun raspuns.

In plus, prin aplicatia Orange 4G Fun Kit, pe baza aprecierilor oferite de clientii Orange 4G, in urma testarii facilitatilor de streaming, download si upload, studiul valideaza calitatea retelei: 96% dintre utilizatorii Orange 4G sunt multumiti de experienta avuta in utilizarea serviciilor 4G.

“Aceasta editie a aplicatiei Orange 4G Fun Kit a avut rolul de a-i ajuta pe clienti sa indice zonele in care lucrarile de extindere a acoperirii 4G vor fi realizate cu prioritate. Suntem extrem de incantati de nivelul de implicare al utilizatorilor in procesul de votare a satisfactiei pentru serviciile Orange 4G. Acest lucru este subliniat de faptul ca in 2016 am avut cu 4.018 mai multi respondenti utilizatori de servicii 4G decat in anul anterior” a declarat Yves Martin, chief marketing officer in cadrul Orange Romania.

In ceea ce priveste satisfactia clientilor in utilizarea serviciilor Orange 4G, rezultatele arata ca 98% dintre clientii Orange 4G sunt multumiti de experienta avuta la upload-ul pe 4G. In cadrul studiului de evaluare a retelei Orange 4G, utilizand facilitatile de streaming, download si upload au participat 9 103 utilizatori Orange 4G.

In total, 30.455 utilizatori Orange, atat 3G cat si 4G, au votat cel putin o sectiune de continut sau in cea pentru extinderea retelei 4G, in cadrul aplicatiei Orange 4G Fun Kit. Esantionul este reprezentativ la nivel national din punct de vedere al regiunii si gradului de rezidenta pentru totalitatea clientilor Orange 3G si 4G, marja de eroare maxima fiind de +/- 0.5%. Datele au fost prelucrate si analizate de catre Kantar Millward Brown Romania. Numarul utilizatorilor Orange 4G care au votat gradul de satisfactie in cadrul aplicatiei a crescut cu 4018 de respondenti de la editia de anul trecut.

Clientii au putut vota in perioada 24 august – 24 septembrie. La a doua editie Orange 4G Fun Kit, aplicatia le-a pus la dispozitie utilizatorilor trei categorii de continut – Carti audio, Filme si documentare, precum si cea dedicata Selfie-urilor. In premiera, prin intermediul aplicatiei Orange 4G Fun Kit, utilizatorii au avut posibilitatea sa voteze, in cadrul unei sectiuni dedicate, zonele in care acoperirea 4G sa fie extinsa cu prioritate, contribuind astfel la imbunatatirea experientei de utilizare a retelei 4G.

Orange detine in prezent cea mai extinsa retea 4G din Romania care acopera 96,5% din populatia urbana si 74% din populatia totala a tarii. Noile rezultate oferite prin analizarea opiniei utilizatorilor sustin rezultatele testelor realizate prin aplicatia Netograf a ANCOM, ce arata ca Orange a oferit la sfarsitul primului semestru al anului 2016 cele mai mari viteze de download din Romania, atat in interiorul cat si in exteriorul cladirilor.

Investitiile planificate pentru perioada urmatoare vizeaza mentinerea calitatii inalte a serviciilor 4G, in conditiile unei adoptii tot mai ridicate a serviciului din partea clientilor si, implicit, a cresterii de trafic.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri