Incepand de astazi, utilizatorii de WhatsApp pot comunica folosind functia de apelare video. Aflata in teste pe parcursul ultimelor luni, functia de apelare video din WhatsApp devine, de astazi, disponibila tuturor utilizatorilor. Usor de folosit si functionala inclusiv pe conexiunile mai slabe, noua facilitate transforma WhatsApp, cu cei peste un miliard de utilizatori ai sai, intr-unul din principalele servicii de apelare video.

Utilizarea functiei de apelare video este foarte simpla. Apasand butonul din coltul dreapta sus al ecranului, utilizatorul are de ales intre apelarea audio si cea video. O simpla apasare a butonului ”video call” va duce la initierea apelului. Interfata grafica este si ea cat se poate de simpla si similara unor servicii precum Skype sau Google Duo. Alaturi de imaginea interlocutorului, exista trei butoane pentru schimbarea camerei, dezactivarea microfonului si incheierea apelului, conform News.ro.

Lansarea optiunii de apelare video poate fi considerata tarzie pentru o aplicatie care va implini 7 ani in ianuarie 2017. Pe de alta parte, 2016 a fost un an foarte productiv pentru inginerii care se ocupa de WhatsApp. Versiunea pentru desktop, criptarea automata a convorbirilor, transferul de date catre Facebook plus alte multe facilitati mai putin importante au fost lansate, toate, anul acesta. Apelarea video face parte din cea mai noua versiune de WhatsApp, disponibila acum pentru Android, iOS si chiar Windows Phone.

Sursa foto: Shutterstock/dennizn

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri