F64 a pregatit pentru 2016 o campanie de Black Friday cu peste 1700 de produse la pret special, astfel incat toti iubitorii fotografiei sa isi poata achizitiona produsele de care au nevoie. De la echipamente foto-video, destinate atat incepatorilor cat si celor mai profesionisti pasionati, pana la imprimante si accesorii, ofertele pentru weekendul 18 - 20 noiembrie au fost generoase. In total, F64 a ajuns la vanzari de aproximativ 3,5 milioane de euro, dupa cum a estimat la inceputul campaniei.

Pana pe 20 noiembrie, ora 23.59, la finalul campaniei, F64 a inregistrat urmatoarele rezultate de Black Friday:

  • Volumul de produse vandute: peste 65.700
  • Cea mai mare comanda inregistrata: 26.500 lei
  • Cele mai scumpe produse vandute in aceasta perioada sunt obiectivul Nikon 200mm f/2 (17.000 de lei), care a fost inclus in campania de Black Friday, si Nikon D5 (29.000 de lei), in extra campanie
  • Cele mai multe comenzi au fost plasate din orasele: Bucuresti, Cluj, Timisoara, Iasi si Brasov
  • Comanda medie a fost de circa 1.220 de lei
  • Cele mai populare categorii de produse pentru care clientii au vizitat magazinul F64 si au plasat comenzi: aparate foto DSLR, obiective, action cams si drone, telefoane
  • De-a lungul weekendului de Black Friday, au fost inregistrate peste 13.000 de comenzi

Parcursul foarte bun din acest weekend a fost prefatat de pregatirea si de experienta castigata in octombrie prin Black Friday Pro, eveniment al reducerilor dedicat in special echipamentelor profesionale. Acum, dupa ultima campanie, F64 a reusit sa proceseze deja 90% din comenzi, iar in urmatoarea saptamana toate produsele vor ajunge la clienti. Livrarile au inceput inca de vineri, iar cumparatorii din Bucuresti au putut alege sa comande si sa ridice produsele direct de la sediul magazinului. Urmatorul pas va fi campania de 1 Decembrie, dar urmeaza si o multime de alte surprize pana la finalul anului.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri