Aplicatiile de Craciun pentru mobil va pot ajuta sa intrati cat mai repede in atmosfera sarbatorilor. Acestea va vor ajuta sa fiti mai organizati, sa pregatiti o masa cu bucate alese, dar si sa va gestionati cat mai bine cheltuielile.

Craciunul este una dintre cele mai importante sarbatori ale anului. Milioane de oameni de pe intreaga planeta au inceput deja pregatirile pentru aceasta sarbatoare asteptata cu nerabdare, in special de catre copii.

Aplicatiile prezentate in acest material va vor ajuta sa va orientati catre cadourile potrivite, sa va gestionati cat mai bine bugetul, sau sa va relaxati cu un colind care va va ajuta sa intrati cat mai repede in spiritul sarbatorilor. Incarcati-le pe smartphone-ul vostru si bucurati-va de magia sarbatorilor.

5 aplicatii de Craciun pentru mobil care iti vor face sarbatorile mai frumoase

Elf Yoursfelf

Gratuit pentru iOS si Android

Deveniti protagonistii unui clip de Craciun care va permite sa intrati in pielea unor elfi dansatori. Incarca pana la cinci imagini ale prietenilor tai si bucurata de spiritul sarbatorilor.

Perfect Christmas Dinner

Gratuit pentru iOS si Android

In cazul in care sunteti in pana de idei in ceea ce priveste meniul de Craciun, sau nu va prea pricepeti la gatit, aceasta aplicatie, realizata de bucatari profesionisti o sa va scape de aceasta problema. Aplicatia contine peste 25 de video-uri, cu diferite retete si va permite sa va sa creati si lista de cumparaturi necesare pentru prepararea mancarurilor, conform mirror.co.

Manage Christmas

Gratuit pentru iOS

Cu totii ajungem sa cheltuim de sarbatori mult mai mult decat ne-am propus. Aceasta aplicatie iti face un plan de cumparaturi si iti arata bugetul ramas dupa fiecare cumparatura. Aplicatia mai are si o sectiune cu idei de cadouri, in cazul in care nu stiti ce sa le cumparati celor dragi.

Christmas Countdown 2016

Gratuit pentru iOS si Android

O aplicatie care te tine la curent cu cate zile au mai ramas pana la Craciun. In plus, aplicatia iti ofera tonuri de apel care sa te introduca in atmosfera de sarbatori si citate inspirationale care iti vor face ziua mai buna.

A call from Santa!

Gratuit pentru iOS si Android

Aceasta aplicatie este perfecta in cazul in care aveti copii. Prin intermediul ei, puteti simula un apel telefonic, sau un schimb de mesaje catre Mos Craciun, in care acesta va vorbi cu copilul dumneavoastra.

Sursa foto: Kiselev Andrey Valerevich / Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri