Produsele Apple Watch returnate de clienti si reparate sunt disponibile pentru vanzare pe site-ul oficial Apple, la preturi reduse.

Incepand de marti seara, site-ul Apple include o categorie noua de produse: smartwatch-uri returnate de clienti si reconditionate. Acestea pot fi cumparate la preturi mai mici in medie cu aproximativ 15%. Pe site-ul oficial sunt disponibile atat modele reconditionate din prima generatie, cat si versiuni de Apple Watch lansate anul acesta. Preturile variaza de la 229 de dolari pentru un Apple Watch Series 1 cu carcasa de aluminiu de 38 mm si bratara sport, pana la 509 dolari, cat costa un Apple Watch Series 2 cu carcasa de 42 mm din otel inoxidabil si bratara sport - toate reconditionate, conform News.ro.

Decizia de a vine smartwatch-uri reconditionate vine dupa ce la inceputul lunii noiembrie Apple a inceput sa vanda si iPhone-uri reconditionate. Un business de volum mare cu produse reconditionate poate aduce o crestere importanta a veniturilor Apple. Singurul lucru mai bun decat vanzarile foarte mari pentru Apple este vanzarea de cate doua ori a acelorasi produse. Atingerea potentialului maxim al smartphone-urilor poate fi compensata, macar partial, prin cresterea vanzarilor de produse reconditionate.

La inceputul lunii decembrie, Tim Cook declara ca vanzaarile Apple Watch se afla la un nivel record, iar trimestrul actual are sanse sa devina cel mai bun din momentul lansarii. Comentariile sefului Apple au venit dupa ce firma de analiza IDC anuntase ca vanzarile de Apple Watch au scazut cu 71% fata de anul anterior, cu un volum de vanzari de 1,1 milioane unitati.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri