HTC a inceput anul 2017 in forta, cu anuntul privind noul flagship – U Ultra. Device-ul de 5,7 inci inaugureaza noua serie U, fiind insotit de modelul de mai mici dimensiuni, U Play, de 5,2 inci, si o camera si procesor mai modeste.

HTC implementeaza noul Sense Companion, raspunsul producatorului taiwanez la asistentii IA, plus un ecran secundar pe partea superioara a U Ultra. Nici noile terminale HTC nu au jack pentru casti, similar cu noul lineup de iPhone-uri, Lenovo Moto Z, sau HTC Bolt.

Design-ul este complet nou, fiind extrem de glossy. HTC a facut pasul catre un exterior din sticla, numit Liquid Surface, compania lucrand mult pentru a imita lichidul, intru totul. Suprafata telefoanelor este foarte fina si, daca nu le vei pune intr-o carcasa, sunt mari sanse sa iti alunece printre degete, scrie TheVerge.

O alta mare schimbare este ecranul secundar al U Ultra, o banda de 2 inci, imediat deasupra ecranului LCD. Rezolutia este standard Quad HD pe ecranul principal, si pastreaza densitatea de 160x1040 pe ecranul secundar. Acesta din urma este folosit pentru notificari – remindere, scurtaturi, contacte frecvente, control pentru muzica.

Acumulatorul este de 3000mAh, procesorul este un Snapdragon 821, 4 Gb RAM si ai de ales intre variante de 64 sau 128 de GB stocare.

HTC U Ultra poate fi deja precomandat, la pretul de 750 $.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri