In acest articol, ne amintim de acele motoare de cautare romanesti care au contat la un moment dat si inca au ramas in memoria utilizatorilor de internet de la noi.

Astazi, un motor de cautare romanesc pare o utopie, avand in vedere ca Google a monopolizat cautarea de informatii pe internet in Romania. In tari ca Polonia, Google este cel mai folosit motor de cautare, dar nu i-a fost nici pe departe la fel de usor precum in Romania.

Vazandu-se amenintat, Google a cumparat concurenta. Cel mai bun exemplu este motorul de cautare hoga.pl, care este controlat de Google, dar si de Netsprint. Netsprint detine si netsprint.pl, un concurent serios al Google, cu o interfata asemanatoare. Gigantul este amenintat si de onet.pl, cel mai popular portal web din tara.

Citeste in continuare pe playtech.ro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri