In era smartphone-urilor, smartwatch-urilor, tabletelor si a castilor wireless, una dintre cele mai mari probleme este autonomia scazuta. Atarnam mereu pe langa pereti, cu capetele sucite in jos, catre prize, tematori ca dispozitivele noastre vor ceda si ne vom pierde conexiunea cu lumea. Cum prizele sunt mereu in locuri destul de greu accesibile, senzatia ca ar putea suna cineva si ca ai pierde un apel important cat timp telefonul se incarca e suficienta pentru a crea un nivel considerabil de anxietate. Un roman reuseste sa rezolve aceasta problema si sa aduca un plus de culoare in orice sufragerie sau in orice sala de asteptare prin mesele Infini Tea Table.

Lucian Nicorici este student la Facultatea de Inginerie in Limbi Straine (FILS) din cadrul Universitatii Politehnice din Bucuresti. Satul sa stea legat de prize si sa-si caute cablurile USB prin casa, s-a gandit ”ce ar fi sa ai porturi USB in mobila, in masa, si din una in alta” a ajuns la Infini Tea Table. Mesele Infini Tea Table au cate doua porturi USB ascunse in una dintre margini si se conecteaza la priza cu ajutorul unui cablu lung. Poti incarca telefoane sau tablete, iar unul dintre porturi este compatibil cu standardul Fast Charge (2A).

Citeste articolul integral pe Playtech.ro.

Sursa foto: Playtech.ro

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri