Smartphone-ul Google Pixel 2 va fi lansat in acest an, acest lucru a fost confirmat de catre seful departamentului de hardware al companiei, Rich Osterloh, intr-o aparitie la Mobile World Congress.

Primul model Pixel, lansat de cei de la Google in luna octombrie a anului trecut, a facut impresie buna, multi experti in tehnologie catalogandu-l ca fiind un rival de seama al iPhone-ului 7, conform mirror.co.uk.

Osterloh a confirmat ca urmatorul model Pixel va beneficia in continuare de un design premium. Din pacate, acest lucru inseamna, probabil, un pret de pornire de aproximativ 3,200 de lei.

Zvonuri despre cum va arata smartphone-ul Google Pixel 2

Desi nu exista informatii concrete despre cum va arata noul telefon, fanii au inceput sa posteze mai multe desene cu felul in care ei cred ca va arata telefonul. Acestia au lansat zvonuri conform carora Pixel 2 va fi rezistent la apa pana la 1,5 metri adancime.

Varfurile de gama sunt lansate de obicei la distanta de 1 an fata de modelul precedent, de aceea fanii Pixel 2 se asteapta ca modelul sa apara cel devreme in octombrie, ceea ce ii va permite sa concureze cu asteptatul iPhone 8.

Primul model Pixel a fost lansat in doua marimi, iar camera foto high-end a fost una dintre functiile distincte. Telefoanele au fost disponibile in trei culori, negru, albastru si argintiu.

Sursa foto: Benny Marty / Shuttertock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri