Daca ai de gand sa faci un ban in plus pe perioada studentiei, ar trebui sa-ti alegi cu atentie atat serviciile oferite, cat si locul unde faci reclama.

Evenimentul la care facem referire a avut loc in octombrie 2015, cand un student din Cluj, care locuia in Complexul Marasti, a simtit ca are spirit antreprenorial si a decis sa posteze un anunt de vanzare pe grupul de Facebook al caminului. Studentul nu vindea mare lucru, cel putin la momentul respectiv, avand un anunt pentru o portie de cartofi prajiti, care costau 2,5 lei. Am vazut ceva portii de cartofi prajiti facute in camin, iar cei din imagine arata superb, avand in vedere conditiile date, in general. Meritau banii.

Citeste mai mult pe Playtech.ro

Sursa foto: Playtech.ro

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri