Oracle a fuzionat cu producatorul de suport tehnic pentru industria de comunicatii si media, MetaSolv Software, pentru care a platit 219,2 milioane de dolari, au declarat pentru NewsIn reprezentanti ai Oracle Romania
In urma fuziunii, potentialii clienti ai Oracle Romania vor avea acces la solutiile oferite de MetaSolv, desi compania americana nu este prezenta in Romania. MetaSolv ofera furnizorilor de solutii de comunicatii care sunt compatibile cu toate tipurile de servicii incluzand telefonie bazata pe internet (VoIP), televiziuune prin internet (IPTV), servicii de banda larga si mobile, precum si servicii de voce si date.

Oracle este una dintre cele mai mari companii globale de software pentru mediul de afaceri din lume. Oracle, JD Edwards, PeopleSoft si Siebel sunt marci inregistrate ale Oracle Corporation si ale partenerilor sai. Compania ofera solutii de planificare a resurselor unei intreprinderi (ERP), gestionare a relatiilor cu clientii (CRM) si alte solutii de afaceri, carora, iar incepand cu 2007 va mai furniza solutiile si produsele de comunicatii MetaSolv.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri