Huawei P10 si P10 Plus au fost lansate la finalul lunii februarie, iar P10 este disponibil si la precomanda in Romania, urmand ca si P10 Plus sa-si faca aparitia curand pe piata. Noi am testat ambele modele, iar acesta este review-ul nostru pentru Huawei P10 si P10 Plus.

Huawei P10 si Huawei P10 Plus sunt unele dintre cele mai importante smartphone-uri ale acestui an si lansarea lor fiind una dintre cele mai anticipate (poate chiar cea mai anticipata) din cadrul MWC 2017. Cei de la Huawei au reusit, in numai cativa ani, sa devina un nume extrem de puternic pe piata smartphone-urilor, situandu-se in spatele Samsung si Apple si in fata unor companii cu traditie mult mai indelungata pe aceasta piata.

Cum a reusit gigantul chinez asta? Aducand telefoane bune cu preturi decente si functionalitati unice. Continua Huawei P10 si P10 Plus aceasta strategie?

Citeste articolul integral pe Playtech.ro

Sursa foto: Playtech.ro

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri