Producatorul de bratari de fitness Fitbit, care a intrat recent pe piata din Romania prin achizitionarea Vector Watch, companie fondata de romanul Andrei Pitis, va angaja cateva zeci de oameni pe piata locala. Ce pozitii vor sa acopere si ce beneficii vor avea acestia?

Printre posturile pe care gigantul american le cauta se numara iOS si Android Software Engineer, Embedded Software Engineer, Cloud Software Engineer, sau Security Engineer. Totodata, compania cauta si un Workplace co-ordinator si un Site Reliability Engineer.

Echipa din Romania nu va fi, deci, una de suport ci una de dezvoltare, americanii profitand de expertiza oamenilor de IT din tara.

Printre beneficiile angajatilor Fitbit se numara reduceri la produsele companiei, pachete medicale, orar flexibil, alegerea computerului de munca (Mac sau PC), “Happy Hours”, acces la FitStar – acces online la traineri care te pot ajuta sa te menti in forma, dar si dress code casual.

Produsele Fitbit se vand in peste 45.000 de magazine din lume, in 55 de tari. Fitbit a platit 15 milioane de dolari pentru jucatorul local Vector Watch, achizitionand, in proces, si echipa de cateva zeci de oameni a Vector.

Gigantul GoPro cauta, de asemenea, 100 de ingineri pentru dezvoltare, tot in Bucuresti.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri