Orange a anuntat in cadrul evenimentul Show Hello de la Paris ca lanseaza Orange Bank, o banca digitala. In plus, compania anunta si un asistent virtual personal, Djingo.

Orange Bank ofera cateva servicii digitale pentru clienti. De exemplu, banii pot fi trimiti cu ajutorul unui mesaj text, iar pe langa telefonul mobil, un dispozitiv de plati este si cardul Orange, care va putea fi blocat sau deblocat direct din aplicatie, potrivit start-up.ro.

In Romania, Orange vrea sa lanseze serviciile bancii la inceputul lui 2018, dar fara o licenta completa de banking. Practic, va fi o institutie financiara, nu o banca. Reprezentantii Orange au spus ca operatorul mobil va oferi in Romania servicii de credit pe termen scurt si servicii de plati. Din acest lucru, Orange Bank nu va fi o banca reglementata in Romania, ci o institutie de plati si credite de la 3 luni la un an.

Djingo este un asistent personal francez care aduce aminte de Google Home sau Amazon Alexa. Cu ajutorul sau, poti sa trimiti mesaje, sa pui muzica si sa iti amintesti sa faci cumparaturi.

Citeste articolul integral pe start-up.ro

Sursa foto: Antonio Guillem | Dreamstime.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri