Parlamentarii PSD si-au facut o aplicatie pentru smartphone-uri, cu ajutorul careia vor putea sa comunice si sa contribuie la toate propunerile legislative pe care intentioneaza sa le depuna. Aplicatia va deveni functionala in circa doua saptamani.

"Am avut o prezentare a unei aplicatii la Sinaia, pentru care si-a dat acordul si presedintele Liviu Dragnea, astazi am prezentat-o impreuna cu tehnicul intregului grup. E o aplicatie pentru orice telefon smartphone. Fiecare se autentifica, are un mail special, o parola care se genereaza special ca sa fie securizat, este un sistem de comunicare intre parlamentarii PSD. Fiecare initiativa se urca pe aceasta platforma, fiecare parlamentar poate sa vina cu anumite amendamente, cu anumite puncte de vedere, sa fie si semnatar la initiativa altui coleg”, a explicat liderul deputatilor PSD, Marcel Ciolacu, potrivit News.ro.

Liderul deputatilor PSD a tinut sa precizeze ca este „un mod de comunicare mult mai interactiv, este o noutate pentru Parlamentul Romaniei”.

Intrebat cand va fi functionala aplicatia, social-democratul a spus ca in aproximativ doua saptamani. „Din acest moment incepem sa lucram, o saptamana o sa fie demonstrativ. In doua saptamani deja o sa fim operationali cu ea”, a raspuns Ciolacu.

De asemenea, chestionat cine a realizat aplicatia si cat a costat, social-democratul a spus ca „nu a costat absolut niciun ban”, aceasta fiind coordonata de Andrei Dolineaschi.

Sursa foto: Dreamstime.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri