Despre retelele 5G, viteza 5G si beneficiile pe care le va aduce noua tehnologie de transfer de date am vorbit de nenumarate ori, dar trecand peste aspectele ce tin de orase inteligente, masini autonome si Internet of Things, utilizatorii obisnuiti vor sa stie care va fi viteza internetului 5G oferit de operatori, nu cea care va fi promisa de furnizorii de servicii telecom.

Cea de-a 14 editie a Huawei Global Analyst Summit a avut loc la Shenzhen, pe data de 12 aprilie. Playtech a fost acolo, iar discutiile propuse de Huawei s-au invartit in jurul ideii de Cloud, dar si a retelelor 5G. S-a vorbit despre standarde, despre viteze 5G, despre noi tipuri de antena, despre transformarea societatii.

Citeste continuarea pe Playtech.ro

Sursa foto: Dreamstime.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri