Facebook anunta ca versiunea simplificata a aplicatiei Messenger este acum disponibila, cu cateva exceptii, la nivel global.

Messenger Lite este disponibila, incepand de vineri, in 132 de tari, inclusiv in Romania, potrivit News.ro. Interesant este ca Facebook nu a lansat aplicatia si in unele din pietele importante, precum Statele Unite, Marea Britanie sau China.

Messenger Lite este o versiune simplificata a aplicatiei Facebook Messenger, lipsita de majoritatea functionalitatilor adaugate in ultimii ani, precum Messenger Day, multitudinea de plugin-uri sau posibilitatea de a gestiona SMS-uri. Interfata aplicatiei este, de asemenea, mult mai simpla decat versiunea completa. Exista trei sectiuni: lista de conversatii recente, lista de contacte si pagina de profil care include si un numar redus de optiuni de configurare.

Drept urmare, Messenger Lite este o aplicatie care va fi apreciata de cei care folosesc doar functia de chat. Aceasta va rula mai bine, inclusiv pe telefoanele mai slab dotate, si va realiza un trafic de date mai redus.

Messenger Lite a fost lansata initial in octombrie 2016 dar a fost disponibila, sub forma de test, doar in Kenia, Tunisia, Malaesia, Sri Lanka si Venezuela.

Sursa foto: Marcel De Grijs | Dreamstime.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri