Oferte la eMAG cu ocazia campaniei Stock Busters sunt si la laptopuri. Cel mai mare retailer online ofera reduceri, de pana la 50% , la mai multe produse. Daca doriti sa profitati de reducerile campaniei eMAG Stock Busters, ar fi cazul sa va grabiti, astazi este ultima zi a campaniei!

Profita de ultima zi a campaniei Stock Busters pentru a -ti cumpara un laptop. Iti poti alege dintr-o gama variata de produse, indiferent de nevoile pe care le ai.

Laptopuri la reducere pe eMAG: Asus X540

Numai bun pentru realizarea task-urilor zilnice, laptopul din seria X540 este echipat cu o carcasa solida si usoara, ce cantareste doar 1,9 kg, facandu-l numai bun pentru a-l cara cu tine peste tot. Ca si specificatii, modelul X540 are un procesor AMD Dual-Core E1- series, un display HD cu diagonala de 15,6 inch, 4 GB de memorie RAM si o placa video integrata AMD RADEON R2 Graphics.

Laptopul se vinde in oferta eMAG cu o reducere de 30%. Vezi pretul aici.

Citeste si: Oferte eMAG de Stock Busters: Reduceri de pana la 50% la telefoane

Laptop Dell Inspiron 5567, in oferta la eMAG

Daca iti doresti un laptop elegant, portabil care in acelasi timp sa iti creasca productivitatea, poti miza pe un Laptop Dell Inspiron 5567. Acesta este echipat cu un procesor Intel Core i5, 4GB memorie RAM, un display Full HD cu diagonala de 15,6 inch. Placa video dedicata a laptopului este AMD Radeon R7 M445 cu 2GB memorie RAM

Laptopul se vinde in oferta eMAG cu o reducere de 20%. Vezi pretul aici.

Citeste si: Oferte eMAG: liber la reduceri de Stock Busters. Liderul comertului online incepe vara cu reduceri de pana la 50%

Reduceri de eMAG StockBusters: Laptop HP ProBook470

Laptopul HP ProBook470 intra si el in grila produselor reduse cu ocazia campaniei Stock Busters. Acesta vine cu un procesor Intel Core I7, memorie RAM de 8GB, display HD+ cu o diagonala de 17,3 inch. Laptopul are un hard disk cu o capacitate de stocare de 1 TB si o placa video dedicata AMD Radeon R7 M340 cu 2048 MB memorie RAM.

Laptopul se vinde in oferta eMAG cu o reducere de 20%. Vezi pretul aici.

CITESTE SI: Reduceri eMAG: Oferte greu de refuzat la laptopuri si monitoare, de Stock Busters

WALL-STREET.RO foloseste unelte de marketing afiliat. Cumparand prin link-urile de mai sus, site-ul nostru primeste un comision din partea retailerilor pe care ii promovam.

Sursa foto: Pixabay

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri