Oferte eMAG la telefoane mobile cu ocazia campaniei eMAGIA copilariei. Pana de Ziua Copilului poti sa alegi un gadget pentru copilul din tine. Cel mai mare retailer online ofera reduceri, in perioada 26 mai – 1 iunie, de pana la 50% la mai multe produse.

Profita de ofertele lansate cu ocazia campaniei eMAGIA copilariei pentru a-ti cumpara un nou smartphone. Iti poti alege dintr-o gama variata de produse, indiferent de nevoile pe care le ai.

Telefoane la reducere pe eMAG: Samsung Galaxy S6 Edge

Profita de reducerile celor de la eMAG si rasfata-te cu un Samsung Galaxy S6 Edge. Acesta vine cu o viteza mult mai buna decat modele precedente, fiind capabil de multitasking si functii multimedia la un nivel superior.

Telefonul este dotat cu un procesor octa-core, are o memorie interna de 32 GB si un display quad HD. Te poti bucura de experienta unor poze de calitate datorita unei camere foto cu o rezolutie de 16 mp.

Smarphone-ul se vinde in oferta eMAG cu o reducere de 33%. Vezi pretul aici!

ASUS ZenFone Zoom, in oferta la eMAG

Un alt produs la reducere in oferta eMAG eMAGIA copilariei este smartphone-ul ASUS ZenFone Zoom. Este cel mai subtire smartphone din lume capabil sa ofere un zoom optic 3x cu ajutorul obiectivului foarte inovativ cu 10 elemente optice marca HOYA, ce ofera detalii excelente si claritate superioara – si pana la 12x zoom total.

Telefonul ASUS atinge viteze de reactie similare unui sistem desktop cu ajutorului procesorului quad-core pe 64 de biti, a celor 4GB de memorie RAM si a timpului de raspuns ultra-rapid de 60ms, toate protejate de catre solutia foarte rezistenta Corning Gorilla Glass 4. Zen Flash proiecteaza un fascilul puternic la un unghi de peste 70 de grade si lumineza la aproximativ 2.4 metri. Atunci cand doriti sa capturati o imagine, veti putea ajusta manual nivelul de luminozitate a blitului de la GN1 la GN4.8, in functie de cat de departe este persoana de aparatul foto.

Smartphone-ul se vinde in oferta eMAG cu o reducere de 31%. Vezi pretul aici!

Reduceri eMAG la Lenovo Vibe P1, pana de Ziua Copilului

Lenovo Vibe P1 este un alt smartphone pe care il gasesti la reducere pe eMAG cu ocazia campaniei eMAGIA copilariei. Alimentat de o baterie de 5000 mAh, modelul este numai bun pentru un stil de viata activ. Atunci cand ramane fara baterie, functionalitatea sa Quick Charge iti ofera cateva ore de timp de convorbire cu o incarcare de doar 5 minute.

Confidentialitatea iti este protejata prin intermediul unui cititor de amprente inteligent ce iti permite sa faci cumparaturi online in siguranta.

Smartphone-ul vine echipat cu un procesor Qualcomm MSM8939 Snapdragon 615 octa-core, o merorie RAM de 2 GB si o memorie interna de 32 GB. Display-ul este Full HD IPS cu o diagonala de 5.5 inch. Nici camera foto nu se lasa mai prejos, avand o rezolutie de 13 mp.

Smartphone-ul se vinde in oferta eMAG cu o reducere de 28%. Vezi pretul aici.

WALL-STREET.RO foloseste unelte de marketing afiliat. Cumparand prin link-urile de mai sus, site-ul nostru primeste un comision din partea retailerilor pe care ii promovam.

Sursa foto: Dean Drobot / Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri