Oferte eMAG la telefoane mobile de Ziua Copilului. Maine este ultima zi in care poti sa ii alegi copilului tau un telefon al carui pret beneficiaza de reduceri de pana la 50% de Ziua Copilului, cu ajutorul caruia sa fie mereu conectat cu tine si sa imortalizeze experientele traite in vacanta de vara.

Ofertele lansate de catre eMAG de Ziua Copilului te pot ajuta sa alegi cadoul potrivit pentru copilul tau si de ce nu sa iti alegi si tu un gadget care sa iti creasca productivitatea si sa te ajute sa fii conectat cu prietenii din jur si sa imortalizezi momentele frumoase din concediul pe care urmeaza sa ti-l iei in aceasta vara.

Telefoane la reducere pe eMAG: Allview P9 Energy Lite

Profita de reducerile celor de la eMAG si cumpara-i copilului tau un telefon a carui autonomie sa iti permita sa fii mereu conectat cu el chiar daca isi va petrece intreaga zi pe terenul de joaca. Alview P9 vine cu o camera foto cu o rezolutie de 13 MP si o memorie interna de 32 GB, numai buna sa ii ofere ocazia de a imortaliza experientele traite in vacanta de vara.

Telefonul se vinde in oferta eMAG cu o reducere de 38%. Vezi pretul aici!

Huawei Y6 ll in oferta la eMAG

Un al produs la reducere in oferta eMAG de Ziua Copilului este telefonul Huawei Y6 ll care vine cu un procesor Quad-Core, capabil sa ruleze aplicatiile cu rapiditate. Acesta are o memorie interna de 16 GB si o camera cu o rezolutie de 13 mp.

Telefonul se vinde in oferta eMAG cu o reducere de 20%. Vezi pretul aici!

Reduceri eMAG la Lenovo Moto E3 de Ziua Copilului

Lenovo Moto E3 se prezinta cu un procesor MediaTek, memorie RAM de 1GB si o memorie interna de 8GB si un slot de memorie capabil sa suporte un card Micro SD de pana la 32 GB. Camera acestuia este de 8 mp.

Telefonul se vinde in oferta eMAG cu o reducere de 14%. Vezi pretul aici!

WALL-STREET.RO foloseste unelte de marketing afiliat. Cumparand prin link-urile de mai sus, site-ul nostru primeste un comision din partea retailerilor pe care ii promovam.

Sursa foto: MesquitaFMS / Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri