eMAG isi ajusteaza reducerile in functie de anotimp. Astfel ca, odata ce gradele au inceput sa creasca in termometre, eMAG a lansat o campanie de reduceri, de pana la 35%, la aparatele de facut inghetata.

Daca te-ai asigurat ca locuinta ta va fi racoroasa in lunile toride de vara, atunci e timpul sa te gandesti la tine si cum vei supravietui caldurilor sufocante. Cel mai bun cadou pe care ti-l poti face vara este un aparat de inghetata, pe care sa il ai acasa ori de cat ori vrei sa te racoresti. Am selectat pentru tine cateva aparate pentru facut inghetate.

Reduceri eMAG la o serie de aparate de inghetata

Cea mai buna investitie pe timp de vara este un aparat de facut inghetata. Cu ajutorul aparatului DOP 145J poti pregati acasa, simplu si rapid, inghetata, serbet sau iaurt inghetat. Cu o capacitate de 500 ml, aparatul are o camera de racire care se pune in congelator cu 12 ore inainte de prepararea desertului. Aparatul de pregatit inghetata DOP145J este dotat cu brat de mixare, capac transparent cu deschidere, vas detasabil de otel si buton de pornire/ oprire.

Aparatul de facut inghetata se afla in oferta eMAG si se vinde cu o reducere de 40%. Vezi pretul AICI!

CITESTE SI: Oferta eMAG: Reduceri la mobilier pentru birou si electronice, de pana la 50%

Un alt aparat de inghetata, Beper, te ajuta sa prepari un sorbet delicios in doar cateva secunde. Aparatul este ideal pentru deserturi slabe caloric, dar bogate in fibre. Se vinde impreuna cu un manual de retete. Aparat pentru inghetata se vinde cu o reducere de 18%. Verifica pretul AICI!

CITESTE SI: Aparate de aer conditionat la reducere: vezi ce are eMAG in oferta la inceput de vara

Reduceri eMAG la un aparat de milkshake

Aparat DomoClip DOP 105 este ideal pentru piureuri, milkshakes, cocktail-uri, shake-uri de proteine. Aparatul are doua viteze si un bol de 450 de ml.

Aparatul se afla in oferta eMAG si se vinde cu o reducere de 40%. Vezi pretul AICI!

WALL-STREET.RO foloseste unelte de marketing afiliat. Cumparand prin link-urile de mai sus, site-ul nostru primeste un comision din partea retailerilor pe care ii promovam.

Sursa foto: Shutterstock/ Anna-Mari West

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri