Reducerile sunt in toi la eMAG. In plin sezon al concediilor, cel mai are retailer online din Romania are oferte de vara la o multime de produse. Mai exact, eMAG are reduceri si la gadgeturile pe care le poti lua cu tine in vacanta, pentru a surprinde cele mai frumoase momente.

Daca ti-ai programat deja vacanta, nu uita sa iti pui in bagaje si cateva gadgeturi care iti vor fi foarte utile. Bineinteles ca nu poti pleca in concediu fara un aparat de fotografiat si o camera GoPro, pentru a surprinde momentele pe care nu vrei sa le pierzi. Iar daca esti un inotator desavarsit si iti place sa faci scufundari, o camera foto subacvatica nu trebuie sa iti lipseasca din bagaj. Am selectat pentru tine cateva produse pe care ai putea sa le iei cu tine in vacanta.

Reduceri eMAG: Camera Foto Subacvatica

Camera Foto Digitala W1024 este impermeabila pana la o adancime de 3 metri, nu se va pierde datorita curelei de mana atasate si preia instantanee bine focalizare chiar si in apa, datorita functiei Anti-Shaking. Ce functii si facilitati are camera: Senzor 10 megapixeli, rezolutie maxima 16 megapixeli, interpolata, Zoom digital 4 x, LCD LTPS 2.4 inch (6.1 cm), filmare VGA cu Sunet, efecte Speciale.

Camera Foto Subacvatica EasyPix se afla in oferta eMAG si se vinde cu o reducere de 37%. Vezi pretul AICI!

Oferte eMAG la aparatele foto: Aparat foto DSLR Canon

Aparatul foto DSLR Canon va ajuta sa realizati fotografii memorabile in lumina scazuta datorita gamei largi de sensibilitate ISO 100-6400 (extensibil pana la 12800), ce reduce nevoia de blit. De asemenea, puteti face fotografii portret care accentueaza subiectul ajutat de un fundal blurat. Totodata, puteti personaliza si vizualiza fotografiile realizate utilizand vizorul optic, examinand rezultatele pe ecranul LCD de 3 inch de rezolutie mare.

Specificatii: CMOS de 18 megapixeli, analizeaza scena si selecteaza setarile optime in mod automat, fotografiere continua cu pana la 3 cadre pe secunda, ecran mare luminos pentru vizualizare clara, fotografii excelente in conditii de lumina scazuta.

Apaartul foto DSLR Canon se vinde la eMAG cu o reducere de 34%. Verifica pretul AICI!

Reduceri la eMAG la camere GoPro: Camera video sport Ultra HD GoPro

Cu un procesor de doua ori mai puternic, camera GoPro ofera inregistrari mai clare si mai bogate in detaliu. Combinand functii si tehnologii noi, sunet imbunatatit si conectivitate wireless, aceasta este cea mai avansata si performanta camera GoPro realizata vreodata.

HERO4 este prima camera in genul ei, capabila sa filmeze la rezolutie ultra-inalta. Cu 12 MP si 30 de cadre pe secunda, HERO4 Black va ajuta sa surprindeti momentele pe care nu doriti sa le pierdeti. HERO4 Black are Wi-Fi si Bluetooth incorporate, permitandu-va sa va conectati la GoPro App. Camera dispune de un nou buton dedicat care va permite sa accesati rapid si sa reglati setarile camerei.

Camera GoPro se afla in oferta eMAG si se vinde cu o reducere de 37%. Vezi pretul AICI!

Obiective foto la reducere, la eMAG: Obiectiv foto Sony

Un obiectiv cu distanta focala fixa mare de 50 mm cu diafragma larga este esential pentru utilizatorii seriosi ai camerelor cu cadru intreg si este o alegere accesibila, excelenta. Designul optic este de ultima generatie pentru o calitate ridicata a imaginii, iar diafragma maxima F1,8 larga poate produce un efect bokeh de fundal superb. O diafragma maxima F1,8 larga si o diafragma circulara cu 7 lame lucreaza impreuna pentru a crea un efect bokeh de fundal frumos, care poate evidentia subiectii in imagini profunde, dimensionale.

Obiectvul Sony se vinde cu o reducere de 34%. Vezi AICI cu ce pret se vinde!

WALL-STREET.RO foloseste unelte de marketing afiliat. Cumparand prin link-urile de mai sus, site-ul nostru primeste un comision din partea retailerilor pe care ii promovam.

Sursa foto: Shutterstock/ Antonio Guillem

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri