Telefoanele Huawei au intrat de ceva timp in preferintele romanilor care sunt in cautarea unor smartphone-uri cu specificatii bune ce ofera experiente placute utilizatorilor.

Telefoane Huawei la reducere: 3 modele pe care ti le poti lua la preturi reduse

Cu procesoare bune si camere foto care te vor ajuta sa iti imortalizezi experientele traite zi de zi, telefoanele Huawei pot fi achizitionate la preturi rezonabile. Iti prezentam trei modele pe care ti le poti lua la reducere.

Telefoane Huawei: Modelul P9 Lite, redus cu 20%

Modelul P9 Lite al celor de la Huawei vine cu un procesor HiSilicon Kirin 650 Octa Core, numai bun pentru a rula cu usurinta aplicatiile tale preferate. Acesta are o memorie RAM de 2GB si o memorie interna de 16 GB. Camera foto principala a telefonului are 13 megapixeli, iar cea frontala 8 megapixeli. Ecranul telefonului are o diagonala de 5.2 inch. Il poti cumpara cu o reducere de 20% de aici.

Modelul Mate 8, redus cu 10%

Huawei Mate 8 vine cu un procesor HiSilicon Kirin 950 Octa-core cu o memorie RAM de 3 GB si o memorie interna de 32 GB. Ecranul telefonului de 6 inch este capabil sa redea 16 milioane de culori. Camera foto principala are 16 megapixeli, iar cea frontala 8 megapixeli. Poti cumpara telefonul Huawei cu o reducere de 10% de aici.

Telefoane Huawei: Modelul Y5ll, redus cu 16%

Telefonul vine cu un procesor Quad-core, o memorie RAM de 16 GB si o memorie interna de 8 GB. Camera foto principala a telefonului are 8 megapixeli, iar ce frontala 2 megapixeli. Display-ul telefonului are o diagonala de 5 inch si o rezolutie 1280x720. Il puteti cumpara cu o reducere de 16% de aici.

WALL-STREET.RO foloseste unelte de marketing afiliat. Cumparand prin link-urile de mai sus, site-ul nostru primeste un comision din partea retailerilor pe care ii promovam.

Sursa foto: pixabay.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri