Reducerile eMAG la electrocasnice te pot ajuta sa ii redai bucatariei tale o noua infatisare. Tinand cont ca acestea ajung si pana la 40%, poti economisi sume semnificative de bani.

Combine frigorifice, masini de spalat vase sau diverse aparate de bucatarie se afla la reducere in aceasta perioada pe eMAG. Ti-am ales 4 electrocasnice care credem ca vor arata bine in bucataria ta:

Combina frigorifica Whirpool la reducere pe eMAG

Combina frigorifica Whirpool prezenta in oferta eMAG are o dimensiune de 188.5x59.5x65.5 (lxLxA cm) si un volum net total de 319 l. Aceasta are o clasa de eficienta energetica A+ si un consum energetic de 311 kWh/an. O poti cumpara de aici cu o reducere de 40%.

Aragaz Star-Light la reducere

Aragazul Start-Light din oferta celor de la eMAG vine dotat cu patru arzatoare cu aprindere electrica si un cuptor cu un volum de 56 l. Dimensunile aragazului sunt 85x50x55 cm (lxLxA cm). Acesta are o latime de 50 de cm si picioare ajustabile. Il poti cumpara la o reducere de 30% de aici.

Oferta eMAG la masina de spalat vase Beko

In oferta eMag vei gasi si masina de spalat vase incorporabila Beko. Aceasta are o clasa de eficienta energetica A+, un consum anual de energie de 237 kwh si un consum de 13 l de apa pe ciclul de spalare. Masina de spalat vase are 45 de cm latime si este echipata cu 10 seturi si doua cosuri. O poti cumpara cu o reducere de 35% de aici.

Blender Star-Light Toro la reducere

Ultimul dar nu cel din urma produs pe care ti l-am ales din oferta celor de la eMAG este blender-ul Star-Light Toro. Acesta vine cu o putere de 1000 de W, o capacitate de 1,5 l si 5 trepte de viteza. Il poti cumpara de aici cu o reducere de 32%.

WALL-STREET.RO foloseste unelte de marketing afiliat. Cumparand prin link-urile de mai sus, site-ul nostru primeste un comision din partea retailerilor pe care ii promovam.

Sursa foto: By Anna Andersson Fotografi / shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri