Dupa decizia de a reduce tarifele catre Pipera, UBER va reduce cu 50% si costul curselor spre sau din zona Aurel Vlaicu, in perioada 29 - 31 iulie, cand statia de metrou Aurel Vlaicu va fi inchisa pentru lucrari. Conditia ramane aceeasi: utilizatorii sa imparta masina cu unul sau mai multi oameni.

Initiativa vine dupa ce, in urma cu doua saptamani, sute de oameni care locuiesc sau lucreaza in zona Pipera au impartit o cursa UBER si au ajuns acasa sau la birou la timp, pe perioada lucrarilor la metrou.

Statia Aurel Vlaicu deserveste zilnic zeci de mii de oameni care locuiesc in zona sau care lucreaza in numeroasele cladiri de birouri din imediata apropiere.

In zilele de 29 – 31 iulie, toti cei care au ca destinatie sau ca punct de plecare o adresa din zona Aurel Vlaicu si impart cursa UBER cu cineva, vor beneficia de o reducere de 50% din valoare totala a cursei, fiecare platind in final doar 25% din suma.

Spre exemplu, in conditii de trafic normal, o cursa UBER de la Piata Unirii pana la statia de metrou Aurel Vlaicu costa aproximativ 16 lei. Daca alegi sa calatoresti cu cineva si impartiti tariful cursei direct din aplicatie, costul cursei va fi in jur de 9 lei, iar fiecare dintre pasageri va achita cate 4.5 lei, ceea ce inseamna ca fiecare dintre pasageri va plati de fapt aproximativ 25% din costul cursei.

Cum functioneaza

  • Pentru ca toti pasagerii care impart cursa sa beneficieze de reducere, acestia trebuie sa introduca in prealabil in aplicatie codul promotional VLAICU50
  • Promotia este valabila atat pentru utilizatori noi, cat si pentru utilizatori existenti Uber, pentru cursele unde s-a folosit optiunea de ”Impartire tarif”, care au ca punct de plecare sau destinatie zona Aurel Vlaicu, in perioada 29- 31 iulie, in limita a 10 curse / utilizator
  • Codul promotional trebuie introdus in aplicatie o singura data si se va aplica automat la urmatoarele 10 curse
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri