Televizoarele 4K sunt disponibile intr-o gama variata pe piata din Romania, iar acestea sunt din ce in ce mai cautate deoarece calitatea imaginilor si profunzimea culorilor sunt net superioare tehnologiei Full HD. Vestea buna este ca preturile lor sunt destul de accesibile, ba mai mult, le puteti gasi si la reducere.

Televizoarele 4K au o rezolutie de patru ori mai mare decat cea Full HD. Asadar, inca te mai gandesti daca sa iti schimbi televizorul? Daca tot nu esti convins, afla ca preturile la televizoarele Ultra HD au inceput sa scada, devenind din ce in ce mai accesibile. Ai mai jos o lista cu cateva televizoare 4K.

Reducere eMAG la televizorul 4K Smart LED Star-Light

Daca vrei sa iti schimbi televizorul vechi cu un televizor 4K, Smart LED Star-Light poate fi alegerea perfecta pentru tine. Televizorul Star-Light este dotat cu cele mai noi tehnologii si beneficiaza de toate porturile necesare pentru a face mai usoara conectarea la orice sursa de semnal. Activarea functiei smart se face doar o atingere de buton. Ai acces la aplicatiile online preinstalate, poti naviga pe orice pagina cu ajutorul browserului inclus si desigur poti urmari cele mai noi seriale si filme pe Netflix.

Televizor Smart LED Star-Light se gaseste in oferta eMAG si se vinde cu o reducere de 33%. Vezi pretul AICI!

Televizor LED Smart Samsung, la reducere

Printre cele mai ieftine televizoare 4K este si televizorul Smart Samsung. Pe acest televizor gasesti toate categoriile de continut preferate, canal TV, aplicatii de continut, jocuri intr-un singur loc. Tehnologia Samsung inovatoare imbunatateste calitatea transmisiunii emisiunilor TV si a filmelor, precum si pe cea a aplicatiilor de continut. Pe langa faptul ca proceseaza sursele UHD la rezolutia ultraclara 4K, poate chiar sa converteasca un continut cu rezolutie redusa pana la un nivel de claritate apropiat acestuia.

Televizor LED Smart Samsung se vinde cu o reducere de 47%. Verifica AICI pentru mai multe detalii!

Televizoare 4K in oferta eMAG: Televizor LED Smart LG

Televizorul LG Smart TV este conceput pentru a fi cat mai usor de utilizat. Astfel, tot ce iti mai ramane de facut este sa te relaxezi in timp ce acesta creeaza cea mai accesibila experienta TV. Televizorul dispune de tehnologia HDR Pro care ajusteaza luminozitatea pentru a evidentia detaliile de culoare. Funtia ultra surround ofera o experienta de sunet superioara.

Televizor LED Smart LG se afla in oferta eMAG si se vinde cu o reducere de 33%. Vezi pretul AICI!

WALL-STREET.RO foloseste unelte de marketing afiliat. Cumparand prin link-urile de mai sus, site-ul nostru primeste un comision din partea retailerilor pe care ii promovam.

Sursa foto: Dreamstime.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri