Reducerile din campania Zilele electrocasnicelor a celor de la eMAG, care ajung si pana la 45%, iti ofera accesul la o serie de electrocasnice ieftine care iti pot face viata mai usoara si in acelasi timp iti vor schimba infatisarea bucatariei.

Am gasit printre reducerile celor de la eMAG o serie de electrocasnice ieftine care te vor ajuta sa fii mai productiv si sa iti termini treburile culinare cat mai repede. Iti prezentam mai jos 5 produse pe care le-am ales pentru tine:

5 electrocasnice ieftine pentru bucataria ta

Blender Tefal redus cu 35%

Cu o baza rezistenta din otel inoxidabil, blenderul Tefal din oferta celor de la eMAG este unul dintre electrocasnice ieftine ce iti ofera posibiltatea sa te bucuri de mai multe portii zilnice de fructe si legume proaspete. Acesta are o putere de 300 de W, o capacitate de 0,6 l, o treapta de viteza si nu in ultimul rand functia de pasare. Il puteti cumpara cu o reducere de 35% de aici.

Robot de bucatarie Bosch redus cu 30%

Robotul de bucatarie Bosch te ajuta sa iti dezvolti un mod de gatit creativ. Acesta are o putere de 800 W si o gama intreaga de viteze. Capacitatea bolului este de 2.3 l, iar cea a blenderului este de 1 l. Printre accesoriile acestuia regasim discuri de emulsionare, feliere, radere si un cutit universal. Il puteti cumpara cu o reducere de 30% de aici.

Espressor manual Saeco Poemia redus cu 28%

Espressor-ul manual Saeco Poemia este unul dintre electrocasnicele ieftine din oferta celor de la eMAG ce vine cu un filtru pentru crema presurizat, o pompa de 15 bari care asigura extragerea completa a intregii arome a cafelei macinate si un incalzitor de cesti care va permite depozitarea cestilor si paharelor direct pe esspresor, preincalzindu-le. Il puteti cumpara cu o reducere de 28% de aici.

Prajitor de paine Russel Hobbs redus cu 41%

Prajitorul de paine Russel Hobbs poate praji doua felii in acelasi timp si vine cu functia de reincalzire si decongelare. Are o putere de 1000 de W, 7 nivele de putere si o tava de firmituri detasabila. Il puteti cumpara cu o reducere de 41% de aici.

Cuptor electric Start-Light redus cu 35%

Cuptorul electric Start-Light este unul dintre electrocasnicele ieftine din oferta celor de la eMAG. Acesta vine cu functia de rotisor si are o putere de 1800 de W, capacitate de 48 l si poate ajunge la o temperatura maxima de 230 grade Celsius. Il puteti cumpara cu o reducere de 35% de aici.

WALL-STREET.RO foloseste unelte de marketing afiliat. Cumparand prin link-urile de mai sus, site-ul nostru primeste un comision din partea retailerilor pe care ii promovam.

Sursa foto: pics721 / Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri