Smartphone-urile la reducere din campania Back to School a celor la eMAG pot reprezenta o optiune buna pentru tine in cazul in care esti in cautarea unui telefon nou. Reducerile din aceasta campanie ajung pana la 45%.

Cumpararea unui smartphone la reducere te poate ajuta sa economisesti o parte din banii pe care ti i-ai pregatit pentru schimbarea telefonului. Iti prezentam mai jos 4 smartphone-uri reduse cu pana la 35%.

Smartphone-uri la reducere: 4 modele pe care ti le poti cumpara acum

AllView P8 Energy Pro redus cu 35%

Allview P8 Energy Pro, Dual SIM, este unul dintre smartphone-urile la reducere din campania celor de la eMAG. Acesta vine cu un procesor Cortex A53 64-bit Octa Core, memorie RAM de 3 GB si memorie interna de 64 GB. Camera principala are o rezolutie de 13 megapixeli, iar cea secundara 5 megapixeli. Fotografiile le puteti analiza pe un display cu o diagonala de 6 inch. Il puteti cumpara cu o reducere de 35% de aici.

Smartphone-uri la reducere: Huawei P9 Lite mai ieftin cu 25%

Telefonul Huawei P9 Lite vine cu un procesor Octa Core si un sistem de operare Android v6.0 (Marshmallow). Smartphone-ul aflat la reducere are o memorie RAM de 2GB si o memorie interna de 16 GB. I se mai poate adauga un card MicroSD de pana la 128 GB. Display-ul are o diagonala de 5,2 inchi, camera principala are o rezolutie de 13 megapixeli, iar cea secundara de 8 megapixeli. Il puteti cu o reducere de 25% de aici.

Samsung Galaxy J3 la reducere pe eMAG

Samsung Galaxy J3 are un procesor Quad Core, o memorie RAM de 1.5 GB si o memorie interna de 8 GB. Dispay-ul are o diagonala de 5 inch, iar camerele foto au 8 megapixeli, cea principala, si 5 megapixeli cea secundara. Il puteti cumpara cu o reducere de 32% de aici.

HTC Desire 628 redus cu 30%

HTC Desire 628, Dual Sim, este unul dintre smartphone-urile la reducere ce vine cu un procesor Octa Core ce are o frecventa de 1.3 GHz. Acesta dispune de un slot de memorie pentru card MicroSD de pana la 200 GB. Memoria RAM este de 3GB, iar memoria interna este de 32 GB. Display-ul telefonului este de 5 inch. Camera principala este de 13 megapixeli, iar cea secundara este de 5 megapixeli. Il puteti cumpara cu o reducere de 30% de aici.

WALL-STREET.RO foloseste unelte de marketing afiliat. Cumparand prin link-urile de mai sus, site-ul nostru primeste un comision din partea retailerilor pe care ii promovam.

Sursa foto: By sergey causelove / Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri