Reduceri la eMAG in prima zi de scoala. Prin intermediul campaniei "Fii de nota 10", clientii eMAG pot profita de reducerile de pana la 40% la o multime de produse.

Peste 2 milioane de scolari si prescolari au inceput scoala pe 11 septembrie. Anul scolar incepe pentru ei cu rechizite si manuale noi. Nici mobilierul pentru cei mici nu este de neglijat. Dupa scoala, acestia petrecut ore importante acasa, facandu-si temele, astfel ca mobilierul ar trebui ales cu mare grija.

Reduceri eMAG: Scaun de birou Kring Soho

Scaunul Kring Soho este un scaun confortabil, cu spatar generos. Sezutul si spatarul sunt gandite special pentru persoanele care lucru multe ore, atat la birou, cat si acasa. Scaunul are un mecanism cu sistem hidraulic, care permite reglarea sezutului. Scaunul are brate solide si rezistente, care se regleaza in functie de inaltime.

Scaunul d birou Kring Soho se afla in oferta eMAG si se vinde cu o reducere de 35%. Vezi pretul AICI!

Raft Kring Office, la oferta

Raftul Kring Office are un design modern. Dispune de numeroasele rafturi, fiind locul ideal pentru organizarea cartilor, albumelor si a obiectelor decorative. Raftul este facut din pal si metal.

Raftul se vinde cu o reducere de 34%. Mai multe detalii despre produs poti citi AICI!

Oferte eMAG: Birou Wooden Art

Biroul Wooden Art este fabricat din placi aglomerate melaminate. Realizat intr-un stil modern, biroul se potriveste foarte bine atat in living, cat si in dormitor. Biroul este foarte bine compartimentat (are cinci rafturi), fiind un loc perfect in care se pot aranja carti, agande, etc. Grosimea blatului este de 18 mm, are o inaltime de aproape 74 de cm si o lungime de 120 cm.

Biroul se afla in oferta eMAG si se vinde cu o reducere de 31%. Vezi pretul AICI!

WALL-STREET.RO foloseste unelte de marketing afiliat. Cumparand prin link-urile de mai sus, site-ul nostru primeste un comision din partea retailerilor pe care ii promovam.

Sursa foto: Shutterstock.com / Room27

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri