Retailerul online evoMAG are o noua campanie, cu reduceri de pana la 65% la o gama variata de produse, de la electrocasnice, la laptopuri, televizoare, articole de casa, auto si multe altele. Daca te gandesti sa profiti de reducerile oferite de evoMAG, am selectat pentru tine trei oferte de neratat, cu reduceri de peste 50%.

evoMAG desfasoara in periaoda 3-8 octombrie campania OMG! Cu reduceri de pana la 65 la o multime de produse. Noi am facut o mica selectie cu reduceri la electrocasnice:

Reduceri la electrocasnice: Espressor Philips Saeco Poemia

Espressorul Philips Saeco Poemia, aflat in oferta retailerului evoMAG cu o reducere de 40%. Beneficiaza de o putere de 950 W, are o capacitate a rezervorului de apa de 1,25 litri, presiune de 15 bari si poate prepara espresso si cappucino. Se alimenteaza atat cu cafea macinata, cat si cu pastile de cafea prin sistemul ESE.

Mai multe detalii despre modelul Philips Saeco Poemia si pretul espressorului, aici.

Aspirator cu sac Polti Forzaspira

Modelul Forzaspira este un aspirator puternic pentru suprafetele dure si un sistem de filtrare avansat. Beneficiaza de clasa A atat pentru aspirarea suprafetelor dure, cat si pentru sistemul de filtrare si este echipat cu filtru EPA 12, capabil sa retina chiar si cele mai fine impuritati. Are o putere de 1200 w, este dotat cu un sac cu o capacitate de 3 litri si beneficiaza de mai multe accesorii si perii.

Il gasesti aici, redus cu 47%.

Cuptor cu microunde BBK

Acest model de cuptor cu microunde este fiabil si usor de folosit si permite sa gatiti in fiecare zi o varietate de mancaruri pentru intreaga familie. In afara de capacitatea de a gati mancaruri pe baza de carne si peste, cuptorul este echipat cu o functie speciala pentru a le decongela. Are 5 niveluri de putere, este dotat cu grill, functii de timer, ceas si alarma.

Mai multe detalii si pretul acestuia gasesti aici.

WALL-STREET.RO foloseste unelte de marketing afiliat. Cumparand prin link-urile de mai sus, site-ul nostru primeste un comision din partea retailerilor pe care ii promovam.

Sursa foto: Shutterstock / Ksander

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri