BitDefender, Divizia de Securitate a Datelor a companiei romnesti SOFTWIN, anunta primirea certificarii Virus Bulletin 100% pentru produsul BitDefender dedicat serverelor de fisiere Linux Samba.
Testul Virus Bulletin Londra, cel mai cunoscut si important din industria securitatii datelor, atesta capacitatea de detectie n proportie de 100% a virusilor aflati n circulatie de catre o solutie antivirus.
Certificarea pentru BitDefender for Samba File Servers a fost precedata, n februarie 2005, de certificarea similara a produselor BitDefender dedicate statiilor de lucru.

Acest premiu ntareste pozitia BitDefender pe piata corporate. BitDefender pentru Samba File Servers are acum o certificare dubla pentru platformele RedHat: Virus Bulletin 100% pentru detectarea virusilor, din partea unei autoritati internationale specializate n teste comparative si RedHat Ready pentru suport si compatibilitate din partea producatorului RedHat declara Mircea Mitu, BitDefender Business Line Manager.

BitDefender for Samba este un produs pentru protejarea serverelor de fisiere ale unei companii si a fost primul antivirus comercial din lume cu suport pentru Samba 3. n Romania, utilizatorii sai beneficiaza de suport tehnic non-stop n limba romna, oferit de specialistii SOFTWIN.
Gama de solutii de securitate BitDefender raspunde nevoii de securitate a retelelor de calculatoare ale companiilor, indiferent de marimea lor. Suita de peste 40 de produse BitDefender acopera majoritatea punctelor vulnerabile dintr-o retea, securiznd servere de tip Gateway, servere de mail, servere de fisiere, raspunznd totodata nevoilor utilizatorilor individuali.

Despre BitDefender / SOFTWIN

BitDefender ofera solutii de securitate pentru satisfacerea nevoilor mediului IT actual, oferind administrarea eficienta a amenintarilor informatice pentru peste 41 de milioane de utilizatori individuali si corporate n mai mult de 100 de tari. SOFTWIN este una din cele mai inovative companii din regiune, fiind singura din Europa de Est care, n ultimii 4 ani, a reusit sa cstige IST Prize, numit de organizatori premiul Nobel pentru nalta tehnologie. Premiul a fost acordat de Comisia Europeana si 14 academii nationale europene pentru inovatia si potentialul de piata al tehnologiei BitDefender. Metoda revolutionara de interceptare a virusilor este certificata de catre cele mai prestigioase laboratoare de testare din lume: ICSA Labs, CheckMark, CheckVir, TuV si Virus Bulletin. BitDefender este considerat de laboratoarele de testare din Vest ca fiind produsul cu cea mai mare viteza de reactie din lume.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri