Axigen, aplicatia de tip mail server dezvoltata de Gecad Technologies, membra a grupului Gecad, a anuntat lansarea versiunii 2.0 a serverului sau de e-mail. Axigen Mail Server 2.0 (http://www.axigen.com) vine cu o serie de noi functii si caracteristici extrem de importante pentru o comunicatie mai sigura si mai rapida la nivelul unei companii, potrivit oficialilor Axigen.

Am investit resurse umane si materiale semnificative in dezvoltarea acestei noi versiuni. Echipa AXIGEN formata din aproape 60 de specialisti lucreaza la aceasta versiune majora de mai mult de sase luni iar rezultatele sunt mai mult decat satisfacatoare, spune Oana Bornaz, CEO la Axigen.

Principala imbunatatire adusa solutiei de mesagerie AXIGEN este introducerea in versiunea 2.0 a unui set complet de instrumente care asigura cele mai inalte nivele de protectie. Astfel, noul Axigen Mail Server 2.0 include politici de securitate pentru acceptarea mesajelor de email, in acest fel reducandu-se substantial posibilitatea primirii de mesaje de tip spam, spoofing sau mesaje impersonate.

Axigen Mail Server 2.0 se integreaza cu 15 dintre cele mai cunoscute produse antivirus utilizate in intreaga lume si contine reguli de livrare a mesajelor si de securizare a procesului de transmitere a acestora catre un alt server.

O alta noutate adusa de Axigen Mail Server 2.0, extrem de importanta pentru folosirea tehnologiei romanesti pe plan international este disponibilitatea de a fi utilizat nu doar in engleza, ci si in romana si germana. La cererea partenerilor nostri am decis sa implementam in noua versiune 2.0 o interfata plurilingva. Astfel ne vom asigura o prezenta mai puternica pe pietele respective, urmand ca in scurt timp produsul sa fie disponibil si in italiana, spaniola si olandeza, adauga Oana Bornaz.

Totodata a fost imbunatatit modulul de back-up & restore, acea parte din aplicatie care este responsabila cu salvarea si recuperarea datelor. in versiunea 2.0, administratorii de sisteme au acum posibilitatea de a evita pierderea completa a datelor intrucat pot efectua back-up online salvand pe un server FTP diferite informatii, cum ar fi domenii sau casute postale etc. Operatiunile de recuperare sunt de asemenea efectuate online, prin reincarcarea pe server a ultimelor informatii salvate.

O lista completa a noilor functii incluse in produsul Axigen 2.0 este disponibila in prezent pe site-ul companiei, la adresa: http://www.axigen.com/new-features.php .
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri