Vodafone Romania a redus de astazi tarifele standard pentru convorbirile internationale cu pana la 27% pentru clientii serviciilor pe baza de abonament.

Abonatii Vodafone pot efectua apeluri catre operatorii si partenerii Vodafone prezenti in 28 de tari europene, precum si catre toate retelele fixe europene la tariful de 0,5 dolari/minut, fata de 0,65 dolari/minut, ceea ce reprezinta o reducere cu 23% a costurilor, informeaza un comunicat al companiei.

Apelurile catre destinatii din Israel, SUA, Canada sau Hawaii sunt taxate acum cu 0,40 dolari/minut, fata de 0,55 dolari/minut anterior, corespunzand unei reduceri de 27%, iar apelurile catre alti operatori mobili din Europa sunt acum mai ieftine cu 8%, iar apelurile catre operatori din Asia, Africa, America de Sud, cu 6%.

Vodafone este al doilea operator ca marime pe piata romaneasca raportand la nivelul lunii septembrie un numar total de 7,15 milioane de clienti. Clientii serviciilor pe baza de abonament au reprezentat 34% din baza totala de clienti ai Vodafone Romania, iar cei ai serviciilor preplatite, 66%, la 30 septembrie 2006.

Vodafone Group Plc a achizitionat 80% din operatorul Connex de la compania canadiana Telesystem International Wireless (TIW) in mai anul trecut, devenind actionar unic, si a schimbat numele companiei in aprilie.Dupa preluarea Connex, Vodafone a declansat procesul de schimbare de identitate vizuala (rebranding), care a fost incheiat in aprilie 2006, dar si extinderea serviciilor oferite de operator prin lansarea pachetelor de servicii disponibile in grup la nivel global.

La nivel mondial, Vodafone are divizii in 27 de tari si retele partenere in alte 33 de tari, care deservesc peste 186,8 milioane de clienti
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri