RDS.Tel lanseaza din luna mai 2005 noile cartele Prepaid cu credit in lei, care vor inlocui variantele cartelelor cu credit in euro. Acestea vor fi disponibile in patru variante: de 50.000 lei (5 lei noi), 100.000 lei (10 lei noi), 200.000 lei (20 lei noi) si 500.000 (50 lei noi) si aduc o reducere de 60,5% pentru apelurile nationale, de 52% pentru apelurile catre retele mobile si de pana la 89% pentru apelurile internationale. Practic, noile tarife pentru apelurile nationale in reteaua RDS.Tel costa numai 1,95 eurocenti/minut, pentru apeluri catre alte retele nationale fixe 3,95 eurocenti/minut, iar pentru apelurile in retelele mobile 12 eurocenti/minut. Apelurile catre destinatii internationale pornesc de la 8,29 eurocenti/minut.
In privinta cartelelor deja achizitionate, creditul ramas va fi transformat automat din euro in lei noi incepand cu data de 20 aprilie 2005 (creditul pastrandu-si valoarea, convertirea realizandu-se la cursul de schimb euro-leu din data de 1 aprilie 2005).
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri