Furnizorul de solutii informatice de afaceri Siveco Romania si-a propus sa obtina in acest an o cifra de afaceri de 50 milioane dolari, in crestere cu circa 20% comparativ cu anul anterior, si o crestere a profitului de 15%, au anuntat oficialii companiei.

Ne propunem pentru 2007 obiective ambitioase dar realiste: consolidarea proiectelor aflate in desfasurare, demararea altora noi, implicarea mai intensa in cercetare - dezvoltare, o prezenta activa atat la nivel national, cat si international, expansiunea pe verticale cu potential mare de dezvoltare precum si extinderea pe pietele regionale si europene prin replicarea proiectelor de succes derulate la nivel national si, nu in ultimul rand, implicarea in misiuni cu caracter civic, social, cultural si educational, spune Irina Socol, Director General al companiei Siveco Romania.

In 2007 compania Siveco Romania iti va pastra pe pia t preponderent oferta de produse deja consacrate - solu tiile de management a afacerilor, Siveco Applications, platforma de eLearning AeL, solutia de eHealth si va continua sa dezvolte produse si solutii noi care sa se adapteze atat la nevoile individuale ale clientilor sai, cat si la cerintele impuse de evolutia continua a mediului de afaceri.

Anul 2006 poate fi considerat unul deosebit de important in evolutia Siveco Romania, marcand redefinirea modelului de business al companiei, in conditiile mentinerii ritmului alert de crestere inregistrat inca de la infiintare, superior, de regula, celui caracteristic pietei locale de IT.

Mai mult, 2006 a insemnat un pas important in consolidarea notorietatii internationale a companiei, a calitatii sale de exportator de know-how in domeniul eBusiness, eHealth, eLearning precum si a recunoasterii expertizei specialistilor sai in derularea de proiecte informatice complexe, de mare anvergura.

Anul 2006 a debutat pentru Siveco Romania cu redefinirea modelului de business al companiei prin implicarea totala a echipei locale de management si a unor consultanti specializati in afaceri internationale. Au fost trasate, astfel, directiile strategice pentru urmatorii cinci, respectiv zece ani. in acest orizont de timp, Siveco Romania isi propune sa evolueze de la statutul de cea mai importanta casa romaneasca de software la cel de integrator software regional, pentru a ajunge, pe termen mediu, un lider la nivel european. Misiunea asumata de companie a fost deja pusa in practica prin contracte complexe initiate in 2006 dincolo de granitele tarii.

In cursul anului 2006, cifra de afaceri a companiei Siveco Romania a mentinut ritmul anilor precedenti, inregistrand valoarea de cca. 42 milioane USD si asigurand astfel indeplinirea obiectivelor asumate la inceputul anului.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri