In perioada ianuarie - martie 2007, clientii Romtelecom vor vorbi in strainatate la mai putin de jumatate din pretul obisnuit, cu numai 8 eurocenti pe minut fara TVA, indiferent de ora sau de durata convorbirii, potrivit unui comunicat al companiei.
De acest tarif promotional beneficiaza toti clientii persoane fizice care doresc sa vorbeasca in retelele fixe din oricare dintre statele Uniunii Europene, in Elvetia, Islanda, Israel si Norvegia. Acelasi tarif de 8 eurocenti pe minut este valabil si pentru clientii persoane fizice care doresc sa sune pe fix sau pe mobil in Canada si SUA (inclusiv Alaska, Hawaii si Insulele Virgine Americane).

Clientii Romtelecom persoane fizice beneficiaza gratuit si automat de aceasta reducere a tarifelor cu pana la 63% pentru convorbirile internationale. Pe durata promotiei, clientii care doresc sa sune pe fix in Germania, Italia, Franta sau Spania - cele mai solicitate destinatii din Europa - vor plati cu 14 eurocenti mai putin pe minut fata de tariful obisnuit practicat pentru aceste destinatii in orele de varf.

Pentru clientii Romtelecom persoane fizice care beneficiaza deja de una dintre optiunile cu reducere la International (International 1, World 10 sau World), reducerea de 20%, respectiv 10% oferita de optiunea respectiva se va aplica la tariful promotional de 8 eurocenti pe minut fara TVA.

Prin optiunile International 1, World si World 10, Romtelecom ofera clientilor persoane fizice, pe baza de abonament lunar, reduceri pentru apelurile internationale. Optiunea International 1 ofera clientilor o reducere de 20% pentru apelurile efectuate catre o singura zona internationala, iar optiunea World ofera aceeasi reducere pentru apelurile catre toate zonele internationale (cu exceptia apelurilor prin satelit). Cu optiunea World 10, reducerea aplicata este de 10% pentru toate zonele internationale (cu exceptia apelurilor prin satelit).

Acest tarif promotional este valabil doar pentru apelurile internationale automate efectuate prin formarea codului de acces 00, catre oricare dintre destinatiile mentionate mai sus. Promotia nu este valabila pentru clientii persoane fizice conectati in centrale analogice, pentru clientii care folosesc serviciul Vocenet+ pentru apeluri internationale si pentru cei care suna in strainatate prin operatori, apeland Serviciul Convorbiri Internationale 971.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri