James Hubley nu va mai detine functia de director general al Romtelecom, din 1 februarie, potrivit intelegerii dintre cele doua parti, iar functia va fi preluata de Georgios Ioannidis
Georgios Ioannidis, a detinut pana in prezent functiile de director general al OTENET (din iunie 2000) si de director executiv tehnic al OTE (din septembrie 2004). In plus, Ioannidis este membru in consiliile de administratie ale mai multor companii din Grupul OTE , inclusiv la Romtelecom, din iulie 2006.

Ioannidis si-a inceput cariera in 1975, in cadrul OTE, unde a activat ca inginer de telecomunicatii. A detinut diferite pozitii in departamentele de intretinere, planificare si telematica. In 1993, a plecat de la OTE la Vodafone Grecia, in functia de manager de inginerie a comutatiei si software, iar in 1998, a preluat funtia de manager de inginerie in cadrul Cosmote, dupa care a ocupat pozitia de director executiv tehnic al Cosmote.

Georgios Ioannidis s-a nascut la Istanbul, in 1950. El a absolvit , in 1973, Universitatea din Bosfor, Istanbul, ca inginer electronist. In 1975, a obtinut masteratul in cadrul Institutului de Tehnologie Lowell (astazi, Universitatea din Massachusetts), Lowell, Massachusetts SUA.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri