Sambata, 4 februarie, Michael Dell, proaspat revenit in functia de CEO al gigantului IT, si-a prezentat planul pentru restructurarea companiei, in cadrul unui e-mail intern postat si pe site-ul statesman.com.
"Este nevoie de stabiliarea unor prioritati clare si a unei strategii bine orientata, este de parere Dell, care el a facut referire, in acest sens, la eliminarea bonusurilor pentru anul in curs, indemnandu-si angajatii sa evite excesele in domeniile in care activeaza.

In acelasi e-mail, Dell numeste birocratia drept principalul inamic al firmei si descrie cheltuielile operationale care au crescut intr-un ritm alert si care vor fi tinute sub control.

Vom unifica structura conducerii, de la mai mult de 20 de rapoarte directe la doar 12, a explicat Dell.

Compania intentioneaza sa lanseze noi produse, sa se concentreze pe piata consumatorilor si a intreprinderilor mici si mijlocii, ameliorandu-si in acelasi timp serviciile cu clientii, prin cresterea calitatii, a stabilitatii si a capacitatii de anticipare.

Paul Bell, vicepresedintele Dell pentru Europa, Orientul Mijlociu si Africa, va fi relocat in Texas pentru a conduce operatiunile din America, numire ce va fi data publicitatii in urmatoarele saptamani.

De asemenea, va lua nastere o organizatie globala, responsabila cu operatiunile de productie si aprovizionare, potrivit e-mailului transmis de Michael Dell.

Pe termen lung, Dell isi propune sa ramana liderul industriei tehnologice, recunoscut pentru performanta operatiunilor sale, pentru aprecierea din partea clientilor si mediul excelent de munca.

Noul CEO si-a propus sa readuca brandului Dell mandria pierduta si va implementa companiei pe care o conduce o gandire clara, indrazneata si actiune rapida.

Michael Dell a revenit in functia de CEO ca urmare a rezultatelor sub asteptari obtinute de firma sa in al patrulea trimestru al lui 2006 (15,2 miliarde de dolari) sub conducerea lui Kevin Rollins, acesta din urma prezentandu-si demisia incepand cu data de 31 ianuarie 2007.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri