Zapp a inaugurat un nou magazin in orasul Buzau, reateaua magazinelor Zapp ajungand astfel la 23
Zapp a deschis al 23-lea magazin propriu, Buzau fiind noul oras adaugat pe harta magazinelor operatorului de telefonie mobila. "Aici, clientii au posibilitatea sa beneficieze de intreaga gama de produse si servicii Zapp, de la incheierea contractelor de abonament pentru voce si date, cumpararea de terminale si accesorii si pana la plata facturii", a declarat Mircea Girbovan, Acting Sales Director Zapp.

Deschiderea magazinului Zapp face parte din strategia operatorului de telefonie mobila de a-si spori prezenta in teritoriu si a veni mai aproape de clienti. In judetul Buzau, reprezentanta de vanzari impreuna cu magazinele distribuitorilor asigura suportul necesar pentru accesul locuitorilor zonei la toate produsele si serviciile Zapp.

Zapp face parte dintr-un grup detinut de QUALCOMM, lider pe piata produselor si serviciilor digitale mobile bazate pe tehnologia CDMA, si Omnia Holdings Ltd, fond de investitii din Orientul Mijlociu.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri