Nintendo Wii este cea mai dorita consola de jocuri pe piata Statelor Unite, cel putin asta arata cifrele.
Cu aproximativ 436 000 de unitati vandute in luna ianuarie, Nintendo devanseaza atat Xbox 360 cu 294 000 de unitati cat si PS3 244 000 de unitati.

Cred ca segmentul nostru de clienti este diferit de cel al Microsoft si al Sony, sustine vicepresedinta companiei nipone, Perry Kaplan, care a declarat ca este multumita de cifre. Am avut un start incredibil de bun si suntem de parere ca produsul va avea un ciclu de viata destul de lung, a concluzionat aceasta.

Concurenta pe piata pare din ce in ce mai stransa, diferentele mari de incasari dintre cele trei companii creeaza un mediu propice inovarii.

Nintendo Wii si PS3 au fost lansate la mijlocul lunii noiembrie, in timp ce rivalul Xbox 360 a inceput sa se comercializeze cu aproximativ un an inainte.

Pretul recomandat pentru Wii este de 250 de dolari, in timp ce PS3 se vinde cu aproximativ 600 de dolari, iar Xbox 360 cu 400 de dolari.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri